Перачи под висок притисок

Перачи под висок притисок

Easy Aquatak 100

5,100.00 МКД

Макс. притисок: 100 bar Снага на мотор: 1.200 W Макс. проток: 300 l/h Макс. температура проток: 40 °C   должина на црево: 3 m (PVC) Тежина (без прибор): 3,8 kg Обем ..

Easy Aquatak 110

5,499.00 МКД

Макс. притисок: 110 bar Снага на мотор: 1.300 W Макс. проток: 330 l/h Макс. температура проток: 40 °C должина на кабел: 5 m              дол..

Easy Aquatak 120

6,850.00 МКД

Макс. притисок: 120 bar Снага на мотор: 1.500 W Макс. проток: 350 l/h Макс. температура проток: 40 °C должина на црево: 5 m (PVC)           Тежина (бе..

Се прикажуваат 1 до 3 од 3 (1 Страни)