Електрични косилки

Електрични косилки

ARM 32

5,100.00 МКД

Снага на мотор (поwer drive): 1200 Wширина сечење: 32 cmMax вртежен момент 13 Nm Прецизно сечење до ивица: благодарение на чешел за трева подесување на висина сечење:  3 позиции (od 20 ..

ARM 34

9,150.00 МКД

Снага на мотор (поwer drive): 1300 Wширина сечење: 34 cmMax вртежен момент 15 Nm Прецизно сечење до ивица: благодарение на чешел за трева подесување на висина сечење: 5 позиции (od 20 do 70 ..

ARM 37

10,995.00 МКД

Снага на мотор (поwer drive): 1400 Wширина сечење: 37 cmMax вртежен момент 16 Nm Прецизно сечење до ивица: благодарение на чешел за трева подесување на висина сечење: 6 позиции (od 20 do 70 ..

1-2 дена од уплата

UniversalRotak 450

10,650.00 МКД

Снага на мотор (поwer drive): 1300 Wширина сечење: 35 cmПрецизно сечење до ивица: благодарение на чешел за трева подесување на висина сечење: 20 do 70 mmпредна решетка од брусен алауминиум ниско ..

1-2 дена од уплата

Бенз.косилка LM1 CR53 самоодна Cub Cadet

24,590.00 МКД

• Моќност  (kW/min-1): 2.1 / 2.800• Должина на ножот: 53  cm• Тип на мотор: Cub Cadet 55 OHV• Зафатнина на моторот: 140 cm3• Ширина на косење: 53 cm• Висина на косење: 28 - 92 mm• Погодно за..

1-2 дена од уплата

Бенз.косилка SMART 46SPO самоодна MTD

16,950.00 МКД

• (САМООДНА) КОСИЛКА СО ПОГОН• Моќност: 1.7 кW• Зафатнина: 99 cm3• 4- тактен мотор• Должина на нож: 46 cm• Висина на косење: 2-9 cm• Тежина: 26 kg• Капацитет на корпа: 60 l.• 6 нивоа на косење• За тре..

1-2 дена од уплата

Електрична косилка 1200 W, 32 cm - ЕК3212-MTD

2,990.00 МКД

• Моќност: 1200 W• Должина на нож: 32 cm• Тежина: 8,4 kg• Капацитет на корпа: 30 l.• Три нивоа на косење: 20-40-60 mm• За тревна површина до 200 m2• ГАРАНЦИЈА: 2 години..

1-2 дена од уплата

Електрична косилка 1800 W, 38 cm

5,790.00 МКД

• Моќност: 1800 W• Должина на нож: 38 cm• Капацитет на корпа: 50 l.• Три нивоа на косење: 20-30-40-50-60-70 mm• За тревна површина до 500 m2• ГАРАНЦИЈА: 2 години..

1-2 дена од уплата

Електрична косилка 2000 W, 43 cm EK4320-MTD

6,990.00 МКД

• Моќност: 2000 W• Должина на нож: 43 cm• Капацитет на корпа: 50 l.• Три нивоа на косење: 20-30-40-50-60-70 mm• За тревна површина до 700 m2• ГАРАНЦИЈА: 2 години..

Се прикажуваат 1 до 9 од 9 (1 Страни)