Тримери

Тримери

ART 35

5,450.00 МКД

Снага на мотор 550 W , пречник на круг на сечење 30 cm , систем сечење Автоматски , со додатни тркалца,Тежина 2,8 kg Гаранција: 2+1 Bosch..

ART 24 COMBI

3,750.00 МКД

400W, Пречник на сечење 24 cm, систем на сечење конец/жица, дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m, автоматско Pro-Tap подесување конец/жица, подесива телескопска дрѓка од 80-115 см, подесива додатна..

ART 27 COMBI

4,450.00 МКД

450W, Пречник на сечење 27 cm, систем на сечење конец/жица, дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m, автоматско Pro-Tap подесување конец/жица, подесива телескопска дрѓка од 80-115 см, подесива додатна..

ART 30 + ТРКАЛЦА

5,700.00 МКД

Снага на мотор 550 W , пречник на круг на сечење 30 cm , систем сечење Автоматски , со додатни тркалца , Тежина 2,8 kg Гаранција: 2+1 Bosch..

EasyGrassCut 18-230

6,590.00 МКД

Снага на мотор: 18V/2,0 AhВреме на полнење на батеријата: 50 минутиВреме на употреба: 84 минутиПречник на сечење: 23 смТежина: 2,1 кг.Обем на испорака: Батерија  18V, 2,0Ah, Брз полнач и конец/жи..

EasyGrassCut 23

1,950.00 МКД

280 W, пречник сечење 23 cm, број на обртаи: 12,500 о/min; систем сечење - конец/жица, дебелина / должина конец/жица за сечење 1,6 mm / 8 m, автоматско Pro-Tap подесување, две рачки. Тежина 1,9 kg.&nb..

EasyGrassCut 26

2,399.00 МКД

280 W, пречник сечење 26 cm, број на обртаи: 12,500 о/min; систем сечење - конец/жица, дебелина / должина конец/жица за сечење 1,6 mm / 8 m, автоматско Pro-Tap подесување, две рачки.Тежина 1,9 kg. Обе..

1-2 дена од уплата

Бенз. Тример MT 52

7,990.00 МКД

• Моќност: 1,45 kW• Вртежи во минута: 10.000 rpm• Косен дел со конец: 46 cm • Косен дел со нож: 20 cm• Тежина: 8,2 kg• Дебелина на најлонскиот конец: 2.4 mm• 2-такт. мотор (бензин 95 и масло двот..

1-2 дена од уплата

Бензински тример SMART BC 52 MTD

8,750.00 МКД

• Моќност: 1.4 kW• Вртежи во минута: 12 000 rpm• Косен дел со конец: 42 cm• Косен дел со нож: 25.5 cm• Тежина: 7.4 kg• Дебелина на најлонскиот конец: 2.4 mm• 2-такт. мотор (бензин 95 и масло двотактол..

1-2 дена од уплата

Електричен тример SONIC SET 2025Z

990.00 МКД

• Моќност: 250 W• Косен дел: 20 cm• Тежина: 1.2 kg• Дебелина на конец: 1.4 mm• Производител: SONIC• ГАРАНЦИЈА: 1 година..

Се прикажуваат 1 до 10 од 10 (1 Страни)