Iskra SM-2 BL мини тостер

990.00 МКД
Код на артикл: SM-2
Достапно: Достапно
Димензии

Преглед

Моќност: 800W;Нелепливи плочки;Светлосен индикатор;Изолирана горна површина за заштита од висока температура;Боја: црна;Гаранција: 2 Години...

Моќност: 800W;

Нелепливи плочки;

Светлосен индикатор;

Изолирана горна површина за заштита од висока температура;

Боја: црна;


Гаранција: 2 Години