Душеци

Душеци
1-2 дена од уплата

Душек - COMFORT PLUSH AIRBED

5,500.00 МКД

• Димензии: 152 х 203 х 56 cm• Вградена електрична пумпа за брзо надувување (3-4 min)• Можност за прилагодување на цврстината на душекот• Кадифена површина• Патентирана технологија „Fiber-Tech®“• Одли..

1-2 дена од уплата

Душек - King Size (183 х 203 х 25 cm)

1,850.00 МКД

• Димензии: 183 cm x 203 cm x 25 cm• Fiber-tech технологија• Подобрена удобност и стабилност• Широки отвори за брзо надувувањеи испумпување• Идеални за домашна и надворешна употреба• Производител: Int..

1-2 дена од уплата

Душек - QUEEN PRIME COMFORT

6,500.00 МКД

• Димензии: 152 х 203 х 51 cm• Вградена електрична пумпа за брзо надувување (3-4 min)• Едноставно монтирање и складирање• Производител: Intexшифра: 98210..

1-2 дена од уплата

Душек - queen size (152 х 203 х 25 cm)

1,350.00 МКД

• Димензии: 152 cm x 203 cm x 25 cm• Fiber-tech технологија• Подобрена удобност и стабилност• Широки отвори за брзо надувувањеи испумпување• Идеални за домашна и надворешна употреба• Производител: Int..

1-2 дена од уплата

Душек - Queen Size, СЕТ со пумпа и перниче (152 х 203 x 25 cm)

1,690.00 МКД

• Димензии: 152 cm x 203 cm x 25 cm• Fiber-tech технологија• Подобрена удобност и стабилност• Широки отвори за брзо надувувањеи испумпување• Идеални за домашна и надворешна употреба• Во комплет со:&nb..

1-2 дена од уплата

Душек - TWIN PRIME COMFORT (99 х 191 х 51 cm)

4,990.00 МКД

• Димензии: 99 х 191 х 51 cm• Вградена електрична пумпа за брзо надувување (3-4 min)• Едноставно монтирање и складирање• Производител: Intex..

1-2 дена од уплата

Душек - twin size (99 х 191 х 25 cm)

950.00 МКД

• Димензии: 99 cm x 191 cm x 25 cm• Fiber-tech технологија• Подобрена удобност и стабилност• Широки отвори за брзо надувувањеи испумпување• Идеални за домашна и надворешна употреба• Производител: Inte..

1-2 дена од уплата

Душек - кревет - single size (76 x 191 x 25 cm)

750.00 МКД

• Димензии: 76 cm x 191 cm x 25 cm• Fiber-tech технологија• Подобрена удобност и стабилност• Широки отвори за брзо надувувањеи испумпување• Идеални за домашна и надворешна употреба• Производител: Inte..

1-2 дена од уплата

Рачна пумпа за надувување

320.00 МКД

DOUBLE QUICKВисина: 36 cm..

1-2 дена од уплата

Рачна пумпа за надувување

190.00 МКД

DOUBLE QUICKВисина: 29 cm..

Се прикажуваат 1 до 10 од 10 (1 Страни)