Базени и опрема

Базени и опрема
1-2 дена од уплата

Базен - BABY -15 l.

120.00 МКД

• Димензии: 61 cm x 15 cm • Капацитет: 15 l...

1-2 дена од уплата

Базен - EASY SET Family

4,990.00 МКД

• Димензии: 305 cm x 76 cm• Со пумпа• Капацитет: 3853 l...

1-2 дена од уплата

Базен - EASY SET Без пумпа

1,490.00 МКД

• Димензии: 183 cm x 51 cm• Без пумпа• Капацитет: 880 l...

1-2 дена од уплата

Базен-EASY SET Без пумпа

2,990.00 МКД

• Димензии: 305 cm x 76 cm• Без пумпа• Капацитет: 3853 l...

1-2 дена од уплата

Детски базен (125cm х 25cm)

590.00 МКД

• Димензии: 125 cm x 25 cm ..

1-2 дена од уплата

Покривач за базен

590.00 МКД

• Димензии: 366 cm x 30 cm..

1-2 дена од уплата

Чамче - Winnie the Pooh

450.00 МКД

• Димензии: 119 cm x 79 cm• Максимална тежина: 44 kg..

Се прикажуваат 1 до 7 од 7 (1 Страни)