Ел.нож.за ж.о. LEA 46D (500W;46cm/16mm)

2,250.00 МКД
Код на артикл: LEA 46D
Достапно: 1-2 дена од уплата
Димензии

Преглед

• Моќност: 500 W• Должина на сечило: 46 cm• Ширина на засек: 16 mm• Механизам за стартување со двојна за заштита• Производител: LEAГАРАНЦИЈА: 2 години...

• Моќност: 500 W

• Должина на сечило: 46 cm

• Ширина на засек: 16 mm

• Механизам за стартување со двојна за заштита

• Производител: LEA

ГАРАНЦИЈА: 2 години