ISIO3

4,650.00 МКД
Бренд: Bosch
Код на артикл: 3165140630627
Достапно: Достапно
Димензии

Преглед

Li батерија 3,6 V, Растојание на нож 8 mm, ширина сечиво за трева 80 mm, должина сечиво 80//120 mm, ласерски изработени ножеви за квалитетно сечење, SDS системи змена на нож, функција против блокирање, вре...

Li батерија 3,6 V,

Растојание на нож 8 mm, ширина сечиво за трева 80 mm,

должина сечиво 80//120 mm,

ласерски изработени ножеви за квалитетно сечење,

SDS системи змена на нож,

функција против блокирање,

време на полнење 3,5h,

време на користење со едно полнење дo 50 min.

Тежина 0.55 kg.

Обем на испорака: нож за ограда; нож за трева; полнач и мека торба


Гаранција: 2+1 Bosch