Iskra HY 1302 Smoothie maker

1,555.00 МКД
Бренд: Iskra
Код на артикл: HY1302
Достапно: Достапно
Димензии

Преглед

Одличен, лесен, пренослив и практичен smoothie makerНапон: 220-240V ~ 50 / 60Hz Моќност: 200-300 W волумен на контејнер: 0.6L пренослива чаша со отворЕфикасно сечило од нерѓосувачки челик, Лесно се чистиДимензии на ...

Достапни опции

Одличен, лесен, пренослив и практичен smoothie maker


Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz Моќност: 200-300 W волумен на контејнер: 0.6L пренослива чаша со отвор

Ефикасно сечило од нерѓосувачки челик, Лесно се чисти

Димензии на амбалажата: 130 x 130 x 385 Нето тежина: 0,8 кг

Бруто тежина: 1 кг

Гаранција: 2 Години