Пили електрични / акумулаторски

Пили електрични / акумулаторски

AKE 30S

5,450.00 МКД

Снага на мотор: 1.800 W должина сечиво: 30 cm Брзина ланец: 9 m/s  Ланец: Хром Ергономска дршка за тестирање и сечење дрваSDS промена на ланец bez на алатРезервоар за масло: (..

AKE 35S

6,750.00 МКД

Снага на мотор: 1.800 W должина сечиво: 35 cm Брзина ланец: 9 m/s  Ланец: Хром Ергономска дршка за тестирање i сечење дрваSDS промена на ланец без на алатРезервоар за масло: (..

AKE 40S

7,790.00 МКД

Снага на мотор: 1.800 W должина сечиво: 40 cm Брзина ланец: 9 m/s  Ланец: Хром Ергономска дршка за тестирање и сечење дрваSDS промена на ланец без на алатРезервоар за масло: (..

Пред-резервација

АКУМУЛАТОРСКА ГРАДИНАРСКА ПИЛА

5,550.00 МКД

Снага на мотор: 10,8vдолжина сечиво: 150mmкапацитет на сечење: мах ф60мм со полугакапацитет на сечење: мах ф80мм без полугавреме на полнење: 3,5hброј на сечења со едно полнење: 30-190 резовиТежина: 1,..

1-2 дена од уплата

Бензинска пила MP545-41-SONIC

6,490.00 МКД

• Номинална моќност: 1.8 kW / 2.4 hp• Максимална моќност: 1.9 kW/ 2.6 hp• Зафатнина: 45 сс• Должина на мач: 41 cm• Тежина: 6 kg• ГРАТИС: МАСЛО ДВОТАКТОЛ 100 ml.• Производител: SONICГАРАНЦИЈА: 1 година..

1-2 дена од уплата

Бензинска пила XC52-51-SONIC

5,790.00 МКД

• Моќност: 2.2 kW/ 3 hp • Зафатнина: 52 сс• Должина на мач: 51 cm• ГРАТИС: МАСЛО ДВОТАКТОЛ 100 ml.• Производител: SONICГАРАНЦИЈА: 1 година..

Се прикажуваат 1 до 6 од 6 (1 Страни)