Отстранувачи на мов / чешел за трева

Отстранувачи на мов / чешел за трева

ALR 900

10,490.00 МКД

Снага на мотор : 900 WРаботна ширина: 32 cmСистем 10 ротациони ножеви нерѓосувачки челик Работна висина +10/5/0/-5 mm                      &..

AWR 1100

11,250.00 МКД

Снага на мотор : 1100 WРаботна ширина: 32 cm          Систем 14 ротациони ножеви нерѓосувачки челик      Работна висина +5/0/-5/-10 mmПодесување висин..

Се прикажуваат 1 до 2 од 2 (1 Страни)