Електрични ножици за жива ограда

Електрични ножици за жива ограда

AHS 45-16

3,250.00 МКД

Снага на мотор: 420 W должина на нож: 450 mm Растојание на нож: 16 mm Тежина: 2,5 kg Обем на испорака: штитник за нож КАРТОНГаранција: 2+1 Bosch..

AHS 60-16

5,499.00 МКД

Снага на мотор: 450 W должина на нож: 600 mm Растојание на нож: 16 mm Тежина: 2,8 kg Обем на испорака: штитник за нож КАРТОНГаранција: 2+1 Bosch..

1-2 дена од уплата

Ел.нож.за ж.о. LEA 46D (500W;46cm/16mm)

2,250.00 МКД

• Моќност: 500 W• Должина на сечило: 46 cm• Ширина на засек: 16 mm• Механизам за стартување со двојна за заштита• Производител: LEAГАРАНЦИЈА: 2 години..

Се прикажуваат 1 до 3 од 3 (1 Страни)