Акумулаторски ножици за жива ограда

Акумулаторски ножици за жива ограда

ASB 10,8 LI SET

7,300.00 МКД

Li батерија 10,8 V, Растојание на нож 8 mm, ширина сечиво за трева 80 mm, должина сечиво 120/200 mm, ласерски изработени ножеви зак валитетно сечење, SDS системи змена на нож, функција против блокирањ..

EasyHedgeCut 12-45

8,475.00 МКД

Батерија: 12V, Капацитет 2,5Ah, Должина на нож: 45смОтвор на заби: 15 mmБрзина на нож: 2400h/minСистем против блокадаТежина: 1,9 кгОбем на испорака: полнач АL 1130CV, КАРТОНГаранција: 2+1 Bosch..

ISIO3

4,650.00 МКД

Li батерија 3,6 V, Растојание на нож 8 mm, ширина сечиво за трева 80 mm, должина сечиво 80//120 mm, ласерски изработени ножеви за квалитетно сечење, SDS системи змена на нож, функција против блокирање..

Се прикажуваат 1 до 3 од 3 (1 Страни)