Iskra дигитална кујнска вага GKS1561S

899.00 МКД
Бренд: Iskra
Код на артикл: GKS1561S
Достапно: Достапно
Димензии

Преглед

Максимално оптоварување: 10kg Прецизност: 1g4mm дебело калено стаклоКонтролна плоча на допир, LED светло Копче за менување единициГрам/ Фунта/ Унца/ Милилитар/ TARE функција Автоматско исклучување/ Гумирани ногарки Индикатор з...

Максимално оптоварување: 10kg Прецизност: 1g

4mm дебело калено стакло

Контролна плоча на допир, LED светло Копче за менување единици

Грам/ Фунта/ Унца/ Милилитар/ TARE функција Автоматско исклучување/ Гумирани ногарки Индикатор за преоптоварување и празна батерија Напојување: 2x3V CR2032

Големина: 230 x 160mm

Нето маса: 0,6kg/ Бруто маса: 0,7kg

Димензии на кутија (во mm): 168(Д) x 30(Ш) x 240(В)

Гаранција: 2 Години