Iskra дигитална кујнска вага GKS1561A-BL

899.00 МКД
Бренд: Iskra
Код на артикл: GKS1561A-BL
Достапно: Достапно
Димензии

Преглед

Максимално оптоварување: 10kg Прецизност: 1g4mm дебело калено стакло  Контролна плоча на допир, LED светлоКопче за менување единици, Грам, Фунта, УнцаМилилитар, Tare функција, Автоматско исклучување Гумирани ногарки

Максимално оптоварување: 10kg Прецизност: 1g

4mm дебело калено стакло  Контролна плоча на допир, LED светло

Копче за менување единици, Грам, Фунта, Унца

Милилитар, Tare функција, Автоматско исклучување Гумирани ногарки

Индикатор за преоптоварување и празна батерија Напојување: 2x3V CR2032,

Големина: 230x160mm

Нето маса: 0,6kg,

Бруто маса: 0,7kg

Димензии на кутија (во mm): 168(Д) x 30(Ш) x 240(В)

Гаранција: 2 Години