Приклучоци (шуко штекери)

Приклучоци (шуко штекери)
1-2 дена од уплата

ДУПЛИ ШУКО ПРИКЛУЧОК АСФОРА EPH9900121 ШНАЈДЕР

240.00 МКД

Двоен штекер - приклучок, 2P+E (странично заземјување) IP20, Со навртувањеПовеќе информации:https://www.se.com/ww/en/product/EPH9900121/asfora---double-socket-outlet-with-side-earth---16a-white/..

1-2 дена од уплата

ШУКО ПРИКЛУЧОК АСФОРА (EPH2900121) ШНАЈДЕР

130.00 МКД

Шуко утичница 2P+E (странично заземјување), Степен на заштита-IP20Повеќе информации;https://www.se.com/ww/en/product/EPH2900121/asfora---single-socket-outlet-with-side-earth---16a-white/..

1-2 дена од уплата

ШУКО ПРИКЛУЧОК СО КАПАК АСФОРА (EPH3100121) ШНАЈДЕР

160.00 МКД

2P+E (странично заземјување),Капак, Степен на заштита-IP20, Со навртувањеПовеќе информации:https://www.se.com/ww/en/product/EPH3100121/asfora---single-socket-outlet-with-side-earth---16a-lid-white/..

1-2 дена од уплата

ШУКО ПРИКЛУЧОК ЦРВЕН АСФОРА (EPH2900521) ШНАЈДЕР

150.00 МКД

2P+E (странично заземјување),ЦрвенСтепен на заштита-IP20, Со навртувањеПовеќе информации:https://www.se.com/ww/en/product/EPH2900521/asfora---single-socket-outlet-with-side-earth---16a-shutters-white-..

Се прикажуваат 1 до 4 од 4 (1 Страни)