Прекинувачи

Прекинувачи
1-2 дена од уплата

ЕДНОПОЛЕН ПРЕКИНУВАЧ АСФОРА (EPH0100121) ШНАЈДЕР

120.00 МКД

1 Полен еднонасочен прекинувач, Степен на заштита IP20, Струја-10АХ, Бела боја, Без навртувањеПовеќе информации:https://www.se.com/ww/en/product/EPH0100121/asfora---1pole-switch---10ax-screwless%2C-wh..

1-2 дена од уплата

НАИЗМЕНИЧЕН ПРЕКИНУВАЧ АСФОРА (EPH0400121) ШНАЈДЕР

140.00 МКД

1 Полен Наизменичен прекинувач, степен на заштита-IP20, струја-10Ah, без навртувањеПовеќе информации:https://www.se.com/ww/en/product/EPH0400121/asfora---1pole-2way-switch--10ax-screwless%2C-white/..

1-2 дена од уплата

ПОТЕНЦИОМЕТАР НАИЗМЕНИЧЕН АСФОРА 20-315W (ЕЛЕКТРОНСКИ) (EPH6600121) ШНАЈДЕР

1,600.00 МКД

Ротирачки димер, 315VA наизменичен прекинувач, напон- 230V AC 50Hz,кабли-2,5мм цврст/флексибилен, електронска заштита од пренапон, степен на Заштита IP20Повеќе информации:https://www.se.com/ww/en..

1-2 дена од уплата

ПОТЕНЦИОМЕТАР НАИЗМЕНИЧЕН АСФОРА 40-600W (МЕХАНИЧКИ) (EPH6400121) ШНАЈДЕР

1,400.00 МКД

Ротирачки димер, 600VA наизменичен прекинувач, Напон- 230V AC 50Hz,Кабли-2,5мм цврст/флексибилен, Електронска заштита од пренапон, Степен на Заштита IP20Повеќе информации:https://www.se.com/ww/en/prod..

1-2 дена од уплата

ПРЕКИНУВАЧ СО КАРТИЦА АСФОРА (МЕХАНИЧКИ) (EPH6200121) ШНАЈДЕР

400.00 МКД

Клуч карта, напон 250V, струја 10А, кабли-2,5мм цврст/флексибилен,Степен на заштита IP20, боја-белаПовеќе информации:https://www.se.com/ww/en/product/EPH6200121/asfora---hotel-card-switch---10ax-screw..

1-2 дена од уплата

СЕРИСКИ ПРЕКИНУВАЧ АСФОРА (EPH0300121) ШНАЈДЕР

140.00 МКД

1 Полен Двоен (сериски) прекинувач, Степен на заштита-IP20, Струја-10Ah, Без навртувањеПовеќе информации:https://www.se.com/ww/en/product/EPH0300121/asfora---1pole-2-circuits-switch--10ax-screwle..

1-2 дена од уплата

УНАКРСЕН ПРЕКИНУВАЧ АСФОРА (EPH0500121) ШНАЈДЕР

220.00 МКД

1 Полен вкрстен прекинувач, Степен на заштита IP20, Струја-10Ah, Без навртувањеПовеќе информации:https://www.se.com/ww/en/product/EPH0500121/asfora---intermediate-switch---10ax-screwless%2C-white/..

Се прикажуваат 1 до 7 од 7 (1 Страни)