EasyGrassCut 23

1,950.00 МКД
Бренд: Bosch
Код на артикл: 3165140943062
Достапно: Достапно
Димензии

Преглед

280 W, пречник сечење 23 cm, број на обртаи: 12,500 о/min; систем сечење - конец/жица, дебелина / должина конец/жица за сечење 1,6 mm / 8 m, автоматско Pro-Tap подесување, две рачки. Тежина 1,9 kg. Обем на испорака: конец...

280 W, пречник сечење 23 cm,

број на обртаи: 12,500 о/min;

систем сечење - конец/жица, дебелина / должина конец/жица за сечење 1,6 mm / 8 m, автоматско Pro-Tap подесување, две рачки. Тежина 1,9 kg. 

Обем на испорака: конец/жица; картонско паковање.


Гаранција: 2+1 Bosch