Iskra EPP-34-A Електрична тава

1,899.00 МКД
Бренд: Iskra
Код на артикл: EPP34A
Достапно: Достапно
Димензии

Преглед

• напон: 220-240V~50/60Hz• јачина: 1500W• Термостат за макс. температура 240°C• Регулирање температура• Нелеплива површина• Стаклен капак• Едноставно за користење и одржување• Економично• Вна...

• напон: 220-240V~50/60Hz

• јачина: 1500W

• Термостат за макс. температура 240°C

• Регулирање температура

• Нелеплива површина

• Стаклен капак

• Едноставно за користење и одржување

• Економично

• Внатрешна димензија на тава: ø 340 mm

• Надворешна димензија: ø 360 mm

• Длабочина на тава: 70 mm

• Димензии на пакување (mm): 360 x 140 x 360

• Нето тежина: 3,25 kg

• Бруто тежина: 3,50 kg

Гаранција: 2 Години