Електрична косилка 1800 W, 38 cm

5,790.00 МКД
Бренд: MTD
Код на артикл: 4794
Достапно: 1-2 дена од уплата
Димензии

Преглед

• Моќност: 1800 W• Должина на нож: 38 cm• Капацитет на корпа: 50 l.• Три нивоа на косење: 20-30-40-50-60-70 mm• За тревна површина до 500 m2• ГАРАНЦИЈА: 2 години...

• Моќност: 1800 W

• Должина на нож: 38 cm

• Капацитет на корпа: 50 l.

• Три нивоа на косење: 20-30-40-50-60-70 mm

• За тревна површина до 500 m2

• ГАРАНЦИЈА: 2 години