Iskra CJ-8005-LI цедалка

799.00 МКД
Бренд: Iskra
Код на артикл: CJ-8005-LI
Достапно: Достапно
Димензии

Преглед

• напон: 220-240V~50/60Hz• јачина: 40W• сад: 0.7L• мерна скала• 2 додатоци за цедење• вртење во 2 страни• капак• гумирани ногарки• едноставно за чистење• Димензии (mm): 158 x 158 x 210...

• напон: 220-240V~50/60Hz

• јачина: 40W

• сад: 0.7L

• мерна скала

• 2 додатоци за цедење

• вртење во 2 страни

• капак

• гумирани ногарки

• едноставно за чистење

• Димензии (mm): 158 x 158 x 210

• Нето тежина: 0,60 kg

• Бруто тежина: 0,72 kg

Гаранција: 2 Години