Тостери

Тостери

Iskra MG-2 WH мини тостер

990.00 МКД

Моќност: 800W;Нелепливи плочки; Светлосен индикатор;Изолирана горна површина за заштита одвисока температура;Боја: бела;Гаранција: 2 Години..

Iskra SM-2 BL мини тостер

990.00 МКД

Моќност: 800W;Нелепливи плочки;Светлосен индикатор;Изолирана горна површина за заштита од висока температура;Боја: црна;Гаранција: 2 Години..

Iskra THT 8866 вертикален тостер

895.00 МКД

• Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz• Моќност: 600W-750W (макс)• за два леба• 5 степени за регулација на печење• Отстранлива фиока за трошки• Лесно управување• Стоп копче• простор за складирање на кабелот• г..

Iskra YD881A Тостер со грил

3,490.00 МКД

Напон: 220-240 V ~ 50/60 Hz Моќност на котелот: 1700 WРегулација на температура за секоја плоча посебно 2 плочи од нелеплив материјалможност за користење на една или две плочи за скара можност за отва..

Се прикажуваат 1 до 4 од 4 (1 Страни)