Пегли

Пегли

ISKRA Пегла на пареа SL-2099

2,799.00 МКД

Моќност: 2600W Напон: 220-240V, 50HzКапацитет на канистерот за вода: 380ml Керамичка површинаИспуштање на пареа- вертикалнo- нормално: 8-18 g/min- интензивно: 0.3-0,8 g/tlak Прскање водаПрилагодлив те..

ISKRA Пегла на пареа SL-2077A

999.00 МКД

Моќност: 1800W Напон: 220-240V, 50HzКапацитет на канистерот за вода: 220ml Керамичка површинаИспуштање на пареа- вертикалнo- нормално: 8-15 g/min- интензивно: 0.3-0,8 g/tlak Прскање водаПрилагодлив те..

ISKRA ПЕГЛА НА ПАРЕА SL-2088A

1,199.00 МКД

Моќност: 2000W Напон: 220-240V, 50HzКапацитет на канистерот за вода: 200 ml Керамичка површинаИспуштање на пареа- вертикално- нормално: 8-15 g/min- интензивно: 0.3-0.8 g/tlak• прскање вода  • тер..

SL-158

2,199.00 МКД

Моќност: 2400W Напон: 220-240V, 50HzКапацитет на канистерот за вода: 350 ml Керамичка површинаИспуштање на пареа- вертикално  - нормално: 10-20 g/min- интензивно: 0.3-1 g/tlak• прскање вода • тер..

Се прикажуваат 1 до 4 од 4 (1 Страни)