Мултифункционални пекачи

Мултифункционални пекачи

Iskra HP-MT01 мултифунционален пекач

3,995.00 МКД

Искра HP-MT01 Мултифункционален пекач Iskra HP-MT01 е исклучително корисна алатка која сигурно ќе најде место во секоја кујна. Тој нуди 8 различни начини за подготовка на храна, сите во еден уред..

Се прикажуваат 1 до 1 од 1 (1 Страни)