Миксери

Миксери

Iskra S1 миксер

1,350.00 МКД

Напон: 230V ~ 50 Hz Моќност: 150-200 W (макс.) 5 брзиниСилен, тивок и лесенНамотување на кабелот кон апаратотЕргономски дизајнирано куќиште изработено од отпорнa пластикаГаранција: 2 Години..

Iskra S1A миксер со сад

1,595.00 МКД

Рачен миксер Искра S1AЈачина 200 WПет брзини.Силен, лесен и тивок.Погоден за лева и десна ракаЕргономски дизајниранИздржлива пластикаГаранција: 2 Години..

Iskra SW-709-WH рачен миксер

1,399.00 МКД

Волтажа :220-230V~50HzЈачина: 200-300WПет брзини + Турбо копчеКуќиште со ергономски облик изработено од отпорна пластика- 2 стандардни мешалки- 2 мешалки за тестоГаранција: 2 Години..

Се прикажуваат 1 до 3 од 3 (1 Страни)