Кујнски ваги

Кујнски ваги

Iskra дигитална кујнска вага GKS1561-FR

899.00 МКД

Максимално оптоварување: 10k  Прецизност: 1g4mm дебело калено стакло, Контролна плоча на допир, LED светло, Копче за менување единициГрам, Фунта, Унца, Милилитар, Tare функција Автоматско исклучу..

Iskra дигитална кујнска вага GKS1561A-BL

899.00 МКД

Максимално оптоварување: 10kg Прецизност: 1g4mm дебело калено стакло  Контролна плоча на допир, LED светлоКопче за менување единици, Грам, Фунта, УнцаМилилитар, Tare функција, Автоматско исклучув..

Iskra дигитална кујнска вага GKS1561S

899.00 МКД

Максимално оптоварување: 10kg Прецизност: 1g4mm дебело калено стаклоКонтролна плоча на допир, LED светло Копче за менување единициГрам/ Фунта/ Унца/ Милилитар/ TARE функција Автоматско исклучување/ Гу..

Се прикажуваат 1 до 3 од 3 (1 Страни)