Кафемати

Кафемати
2 - 3 дена од уплата

GAGGIA CLASSIC

22,300.00 МКД

..

2 - 3 дена од уплата

GAGGIA NAVIGLIO BLACK

23,960.00 МКД

Кафемат со мелница за кафе..

2 - 3 дена од уплата

GAGGIA NAVIGLIO DELUXE

25,960.00 МКД

Кафемат со мелница за кафе..

2 - 3 дена од уплата

GAGGIA VELASCA

30,340.00 МКД

Кафемат со мелница за кафе..

2 - 3 дена од уплата

GAGGIA VELASCA PRESTIGE

41,850.00 МКД

Кафемат со мелница за кафе..

2 - 3 дена од уплата

GAGGIA VIVA STYLE BLACK

6,400.00 МКД

..

2 - 3 дена од уплата

GAGGIA VIVA DELUXE

8,100.00 МКД

..

2 - 3 дена од уплата

GAGGIA VIVA Prestige

9,400.00 МКД

..

Iskra CM 108 Кафемат за кафе

1,395.00 МКД

• Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz• Моќност: 800 W• резервоар за вода: 1.25l• Греач за задржување на топлина• кафе филтер што може да се мие• Обележување на нивото на водата• Стаклен бокал за кафе• До 10 ш..

Се прикажуваат 1 до 9 од 9 (1 Страни)