Електрични тави

Електрични тави

Iskra EPP-34-A Електрична тава

1,899.00 МКД

• напон: 220-240V~50/60Hz• јачина: 1500W• Термостат за макс. температура 240°C• Регулирање температура• Нелеплива површина• Стаклен капак• Едноставно за користење и одржување• Економично• Внатрешна ди..

Iskra EPP-40-7 Електрична тава

1,995.00 МКД

• Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz• Моќност: 1500W• Термостат со макс. температура од 240 ° C• Контрола на температурата• Нелеплива површина• Стаклен капак  • Соодветна рачка• Лесно за чување• Ниска п..

Iskra EPP-40-9 Електрична тава

2,290.00 МКД

• напон: 220-240V~50/60Hz• јачина: 1500W• Термостат за макс. температура 240°C• Регулирање температура• Нелеплива површина• Стаклен капак• Едноставно за користење и одржување• Економично• Внатрешна ди..

Се прикажуваат 1 до 3 од 3 (1 Страни)