Цедалки

Цедалки

Iskra CJ-8005-LI цедалка

799.00 МКД

• напон: 220-240V~50/60Hz• јачина: 40W• сад: 0.7L• мерна скала• 2 додатоци за цедење• вртење во 2 страни• капак• гумирани ногарки• едноставно за чистење• Димензии (mm): 158 x 158 x 210• Нето тежина: 0..

Iskra CJ-8007-GY цедалка

899.00 МКД

• напон: 220-240V~50/60Hz• јачина: 40W• сад: 1L• мерна скала• 2 додатоци за цедење• вртење во 2 страни• капак• гумирани ногарки• едноставно за чистење• Димензии (mm): 172 x 172 x 228• Нето тежина: 0,7..

Iskra CJ-8020-BL цедалка

1,099.00 МКД

• напон: 220-240V~50/60Hz• јачина: 40W• сад: 1.2L• мерна скала• 2 додатоци за цедење• вртење во 2 страни• контролна LED сијалица• капак• гумирани ногарки• куќиште од нерѓосувачки челик• едноставно за ..

Се прикажуваат 1 до 3 од 3 (1 Страни)