Блендери

Блендери

Iskra HB 01 Рачен стапен блендер / пасатор

999.00 МКД

Одличен, лесен, пренослив и практичен мини блендер, кој сецка, пасира, меша, и ситни.Ергономичната рачка, овозможува целосна контрола за приготвување смеса за вашето јадење. Пригответе вкусни каш..

Iskra SW-218-GR Рачен стапен блендер

795.00 МКД

Одличен, лесен, пренослив и практичен рачен стапен блендер, кој сецка, пасира, меша, и ситни.Ергономичната рачка, овозможува целосна контрола за приготвување смеса за вашето јадење. Пригответе вк..

Iskra SW-288 Рачен стапен блендер

1,255.00 МКД

Одличен, лесен, пренослив и практичен мини блендер, кој сецка, пасира, меша, и ситни.Ергономичната рачка, овозможува целосна контрола за приготвување смеса за вашето јадење. Пригответе вкусни каш..

Iskra HB 02 S Рачен стапен блендер / пасатор

1,395.00 МКД

Одличен, лесен, пренослив и практичен мини блендер, кој сецка, пасира, меша, и ситни.Ергономичната рачка, овозможува целосна контрола за приготвување смеса за вашето јадење. Пригответе вкусни каш..

Iskra HB 08 Рачен стапен блендер-пасатор

1,699.00 МКД

Одличен, лесен, пренослив и практичен мини блендер, кој сецка, пасира, меша, и ситни.Ергономичната рачка, овозможува целосна контрола за приготвување смеса за вашето јадење. Пригответе вкусни каш..

Се прикажуваат 1 до 5 од 5 (1 Страни)