АКУМУЛАТОРСКА ГРАДИНАРСКА ПИЛА

5,550.00 МКД
Бренд: Bosch
Код на артикл: 3165140602914
Достапно: Пред-резервација
Димензии

Преглед

Снага на мотор: 10,8vдолжина сечиво: 150mmкапацитет на сечење: мах ф60мм со полугакапацитет на сечење: мах ф80мм без полугавреме на полнење: 3,5hброј на сечења со едно полнење: 30-190 резовиТежина: 1,05 kg...

Снага на мотор: 10,8v

должина сечиво: 150mm

капацитет на сечење: мах ф60мм со полуга

капацитет на сечење: мах ф80мм без полуга

време на полнење: 3,5h

број на сечења со едно полнење: 30-190 резови

Тежина: 1,05 kg 

Обем на испорака: полнач, лист за сечење, картон


Гаранција: 2+1 Bosch