ART 35

5,450.00 МКД
Бренд: Bosch
Код на артикл: 3165140649582
Достапно: Достапно
Димензии

Преглед

Снага на мотор 550 W , пречник на круг на сечење 30 cm , систем сечење Автоматски , со додатни тркалца,Тежина 2,8 kg Гаранција: 2+1 Bosch...

Снага на мотор 550 W ,

пречник на круг на сечење 30 cm ,

систем сечење Автоматски ,

со додатни тркалца,

Тежина 2,8 kg 


Гаранција: 2+1 Bosch