ART 27 COMBI

4,450.00 МКД
Бренд: Bosch
Код на артикл: 3165140689090
Достапно: Достапно
Димензии

Преглед

450W, Пречник на сечење 27 cm, систем на сечење конец/жица, дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m, автоматско Pro-Tap подесување конец/жица, подесива телескопска дрѓка од 80-115 см, подесива додатна рачка, ...

450W, Пречник на сечење 27 cm,

систем на сечење конец/жица,

дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m,

автоматско Pro-Tap подесување конец/жица,

подесива телескопска дрѓка од 80-115 см,

подесива додатна рачка,

подесива резна глава и сечење по ивици.

Тежина 2,7 кг.

Обем на испорака: Ехтра-strong конец/жица, картонско паковање.

Гаранција: 2+1