ART 24 COMBI

3,750.00 МКД
Бренд: Bosch
Код на артикл: 3165140837545
Достапно: Достапно
Димензии

Преглед

400W, Пречник на сечење 24 cm, систем на сечење конец/жица, дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m, автоматско Pro-Tap подесување конец/жица, подесива телескопска дрѓка од 80-115 см, подесива додатна рачка, подесива ре...

400W, Пречник на сечење 24 cm,

систем на сечење конец/жица, дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m,

автоматско Pro-Tap подесување конец/жица, подесива телескопска дрѓка од 80-115 см,

подесива додатна рачка,

подесива резна глава и сечење по ивици.

Тежина 2,8 кг.

Обем на испорака: Ехтра-strong конец/жица, картонско паковање.


Гаранција: 2+1 Bosch