ARM 32

5,100.00 МКД
Бренд: Bosch
Код на артикл: 3165140785815
Достапно: Достапно
Димензии

Преглед

Снага на мотор (поwer drive): 1200 Wширина сечење: 32 cmMax вртежен момент 13 Nm Прецизно сечење до ивица: благодарение на чешел за трева подесување на висина сечење:  3 позиции (od 20 do 60 mm)заш...

Снага на мотор (поwer drive): 1200 W

ширина сечење: 32 cm

Max вртежен момент 13 Nm 

Прецизно сечење до ивица: благодарение на чешел за трева 

подесување на висина сечење:  3 позиции (od 20 do 60 mm)

заштита од прегревање на мотор

Ергономска дршка

Тежина: 6,8 kg. 

Обем на испорака:кутија за трева 31L, КАРТОН КАРТОН


Гаранција: 2+1 Bosch