AKE 30S

5,450.00 МКД
Бренд: Bosch
Код на артикл: 3165140465380
Достапно: Достапно
Димензии

Преглед

Снага на мотор: 1.800 W должина сечиво: 30 cm Брзина ланец: 9 m/s  Ланец: Хром Ергономска дршка за тестирање и сечење дрваSDS промена на ланец bez на алатРезервоар за масло: (200 m...

Снага на мотор: 1.800 W 

должина сечиво: 30 cm 

Брзина ланец: 9 m/s  

Ланец: Хром 

Ергономска дршка за тестирање и сечење дрва

SDS промена на ланец bez на алат

Резервоар за масло: (200 ml) со индикатор за ниво

Тежина (со ланец и меч): 3,9 kg 

Обем на испорака: КАРТОН


Гаранција: 2+1 Bosch