AHS 60-16

5,499.00 МКД
Бренд: Bosch
Код на артикл: 3165140582742
Достапно: Достапно
Димензии

Преглед

Снага на мотор: 450 W должина на нож: 600 mm Растојание на нож: 16 mm Тежина: 2,8 kg Обем на испорака: штитник за нож КАРТОНГаранција: 2+1 Bosch...

Снага на мотор: 450 W 

должина на нож: 600 mm 

Растојание на нож: 16 mm 

Тежина: 2,8 kg 

Обем на испорака: штитник за нож КАРТОН


Гаранција: 2+1 Bosch