AHS 45-16

3,250.00 МКД
Бренд: Bosch
Код на артикл: 3165140582742
Достапно: Достапно
Димензии

Преглед

Снага на мотор: 420 W должина на нож: 450 mm Растојание на нож: 16 mm Тежина: 2,5 kg Обем на испорака: штитник за нож КАРТОНГаранција: 2+1 Bosch...

Снага на мотор: 420 W 

должина на нож: 450 mm 

Растојание на нож: 16 mm 

Тежина: 2,5 kg 

Обем на испорака: штитник за нож КАРТОН


Гаранција: 2+1 Bosch