Електричен тример SONIC SET 2025Z

990.00 МКД
Бренд: MTD
Код на артикл: 4730
Достапно: 1-2 дена од уплата
Димензии

Преглед

• Моќност: 250 W• Косен дел: 20 cm• Тежина: 1.2 kg• Дебелина на конец: 1.4 mm• Производител: SONIC• ГАРАНЦИЈА: 1 година

• Моќност: 250 W

• Косен дел: 20 cm

• Тежина: 1.2 kg

• Дебелина на конец: 1.4 mm

• Производител: SONIC

• ГАРАНЦИЈА: 1 година