Електрична косилка 1200 W, 32 cm - ЕК3212-MTD

2,990.00 МКД
Бренд: MTD
Код на артикл: 4793
Достапно: 1-2 дена од уплата
Димензии

Преглед

• Моќност: 1200 W• Должина на нож: 32 cm• Тежина: 8,4 kg• Капацитет на корпа: 30 l.• Три нивоа на косење: 20-40-60 mm• За тревна површина до 200 m2• ГАРАНЦИЈА: 2 години...

• Моќност: 1200 W

• Должина на нож: 32 cm

• Тежина: 8,4 kg

• Капацитет на корпа: 30 l.

• Три нивоа на косење: 20-40-60 mm

• За тревна површина до 200 m2

• ГАРАНЦИЈА: 2 години