Easy Aquatak 110

5,499.00 МКД
Бренд: Bosch
Код на артикл: 3165140935685
Достапно: Достапно
Димензии

Преглед

Макс. притисок: 110 bar Снага на мотор: 1.300 W Макс. проток: 330 l/h Макс. температура проток: 40 °C должина на кабел: 5 m              должина на црев...

Макс. притисок: 110 bar 

Снага на мотор: 1.300 W 

Макс. проток: 330 l/h 

Макс. температура проток: 40 °C 

должина на кабел: 5 m              

должина на црево: 3 m (PVC) 

Тежина (без прибор): 3,8 kg 

Обем на испорака: Филтер за вода, 5м црево за висок притисок, Стабилна Џет-Фан млазница, рото млазница, Млазница за детергент под висок притисок 450мл, КАРТОН


Гаранција: 2+1 Bosch