Easy Aquatak 100

5,100.00 МКД
Бренд: Bosch
Код на артикл: 3165140935661
Достапно: Достапно
Димензии

Преглед

Макс. притисок: 100 bar Снага на мотор: 1.200 W Макс. проток: 300 l/h Макс. температура проток: 40 °C   должина на црево: 3 m (PVC) Тежина (без прибор): 3,8 kg Обем на ис...

Макс. притисок: 100 bar 

Снага на мотор: 1.200 W 

Макс. проток: 300 l/h 

Макс. температура проток: 40 °C   

должина на црево: 3 m (PVC) 

Тежина (без прибор): 3,8 kg 

Обем на испорака: Филтер за вода, 3м црево за висок притисок, сад за детерѓент од 450ml, млазница за перење, зглоб од 360 степени, КАРТОН


Гаранција: 2+1 Bosch