Електрични косилки

Електрични косилки

ARM 32

5,100.00ден

Снага на мотор (поwer drive): 1200 Wширина сечење: 32 cmMax вртежен момент 13 Nm Прецизно сечење до ивица: благодарение на чешел за трева подесување на висина сечење:  3 позиции (od 20 ..

ARM 34

9,150.00ден

Снага на мотор (поwer drive): 1300 Wширина сечење: 34 cmMax вртежен момент 15 Nm Прецизно сечење до ивица: благодарение на чешел за трева подесување на висина сечење: 5 позиции (od 20 do 70 ..

ARM 37

10,995.00ден

Снага на мотор (поwer drive): 1400 Wширина сечење: 37 cmMax вртежен момент 16 Nm Прецизно сечење до ивица: благодарение на чешел за трева подесување на висина сечење: 6 позиции (od 20 do 70 ..

UniversalRotak 450

10,650.00ден

Снага на мотор (поwer drive): 1300 Wширина сечење: 35 cmПрецизно сечење до ивица: благодарение на чешел за трева подесување на висина сечење: 20 do 70 mmпредна решетка од брусен алауминиум ниско ..

Се прикажуваат 1 до 4 од 4 (1 Страни)