Електрични тримери

Електрични тримери

ART 35

5,450.00ден

Снага на мотор 550 W , пречник на круг на сечење 30 cm , систем сечење Автоматски , со додатни тркалца,Тежина 2,8 kg Гаранција: 2+1 Bosch..

ART 24 COMBI

3,750.00ден

400W, Пречник на сечење 24 cm, систем на сечење конец/жица, дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m, автоматско Pro-Tap подесување конец/жица, подесива телескопска дрѓка од 80-115 см, подесива додатна..

ART 27 COMBI

4,450.00ден

450W, Пречник на сечење 27 cm, систем на сечење конец/жица, дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m, автоматско Pro-Tap подесување конец/жица, подесива телескопска дрѓка од 80-115 см, подесива додатна..

ART 30 + ТРКАЛЦА

5,700.00ден

Снага на мотор 550 W , пречник на круг на сечење 30 cm , систем сечење Автоматски , со додатни тркалца , Тежина 2,8 kg Гаранција: 2+1 Bosch..

EasyGrassCut 18-230

6,590.00ден

Снага на мотор: 18V/2,0 AhВреме на полнење на батеријата: 50 минутиВреме на употреба: 84 минутиПречник на сечење: 23 смТежина: 2,1 кг.Обем на испорака: Батерија  18V, 2,0Ah, Брз полнач и конец/жи..

EasyGrassCut 23

1,950.00ден

280 W, пречник сечење 23 cm, број на обртаи: 12,500 о/min; систем сечење - конец/жица, дебелина / должина конец/жица за сечење 1,6 mm / 8 m, автоматско Pro-Tap подесување, две рачки. Тежина 1,9 kg.&nb..

EasyGrassCut 26

2,399.00ден

280 W, пречник сечење 26 cm, број на обртаи: 12,500 о/min; систем сечење - конец/жица, дебелина / должина конец/жица за сечење 1,6 mm / 8 m, автоматско Pro-Tap подесување, две рачки.Тежина 1,9 kg. Обе..

Се прикажуваат 1 до 7 од 7 (1 Страни)