EasyHedgeCut 12-45

8,475.00 МКД
Бренд: Bosch
Код на артикл: 3165140883887
Достапно: Достапно
Димензии

Преглед

Батерија: 12V, Капацитет 2,5Ah, Должина на нож: 45смОтвор на заби: 15 mmБрзина на нож: 2400h/minСистем против блокадаТежина: 1,9 кгОбем на испорака: полнач АL 1130CV, КАРТОНГаранција: 2+1 Bosch...

Батерија: 12V, Капацитет 2,5Ah, Должина на нож: 45см

Отвор на заби: 15 mm

Брзина на нож: 2400h/min

Систем против блокада

Тежина: 1,9 кг

Обем на испорака: полнач АL 1130CV, КАРТОН

Гаранција: 2+1 Bosch