AKE 35S

6,750.00 МКД
Бренд: Bosch
Код на артикл: 3165140465403
Достапно: Достапно
Димензии

Преглед

Снага на мотор: 1.800 W должина сечиво: 35 cm Брзина ланец: 9 m/s  Ланец: Хром Ергономска дршка за тестирање i сечење дрваSDS промена на ланец без на алатРезервоар за масло: (200 m...

Снага на мотор: 1.800 W 

должина сечиво: 35 cm 

Брзина ланец: 9 m/s  

Ланец: Хром 

Ергономска дршка за тестирање i сечење дрва

SDS промена на ланец без на алат

Резервоар за масло: (200 ml) со индикатор за ниво

Тежина (со ланец и меч): 4 kg 

Обем на испорака: КАРТОН


Гаранција: 2+1 Bosch